"Ügynökségünk egyik alapértéke, hogy csak senior szakemberekkel dolgozunk, a legtöbb esetben térben és időben rugalmas munkavégzéssel. Dávid tökéletesen megfelelt ennek az elvárásnak, első alvállalkozóink között volt a cég indulásakor. Együttműködésünk 2014 óta tart, az ügynökség PPC szolgáltatását együtt alakítottuk ki. Dávid részéről mindig gyors, pontos és minden részletre kiterjedő munkavégzést tapasztaltunk, a kiváló szakmai teljesítmény mellett, technikai problémák megoldásában és az adminisztratív folyamatok kezelésében is teljes megelégedésünkre szolgál a munkája. Egyik ügyfelemnek nemrég azt mondtam róla, hogy a kampány sikerében biztos vagyok, hiszen a PPC-s kollégánk egy svájci óra."
Hlivják Richárd - ügyvezető igazgató BellaCom Kft.
"Szeretek olyanokkal dolgozni, akiknek a munka öröm is. Dávid folyamatosan képezte magát és folyton új és új ötletekkel, mini innovációkkal rukkolt elő. Jó szakember. Visszavárjuk! ;-)"
Németh Béla, Chairman of the Group IPG Mediabrands
"Lelkiismeretesség, precizitás és naprakészség. Ez a 3 jellemző, ami először eszembe jut Dávidról és a munkájáról."
Fehér Márton - alapító, tréner Online Marketing Akadémia - OMA.hu
"Dávidot egy Google szemináriumon ismertem meg, ahol a feltett kérdésemre korrektebb választ adott, mint az előadó. Ez rögtön szimpatikus lett és tanácsaival azóta is rendre rászolgál a bizalmamra."
Bódis Gergely, ügyvezető igazgató Tonic Reklám Kft.
„Dávid közvetlenül a főiskoláról kikerülve kezdett nálunk dolgozni. Nagyon gyorsan tanul. Az egyik legtehetségesebb keresőszakember, akit ismerek. Az a típus, aki él-hal a munkájáért, mert az a hobbija is.”
Erős Attila, ügyvezető igazgató Fastbridge Hungary Kft.
Levendula cipőbolt
“Ha röviden összefoglalnám , ezek jutnak eszembe Dávidról: Fiatal, dinamikus, ötletekkel-kísérletező kedvvel teli, korrekt, pontos, precíz ember. Naprakész az új dolgokban.”
Gergely Ágnes - tulajdonos, ügyvezető www.levendulagyerekcipo.hu
„Dávid szakértelméhez és elkötelezettségéhez nem fér kérdés. Kollégaként egy olyan embert ismerhettem meg benne, akire bármilyen kihívás esetén bizton számíthattam. Talán a legnagyobb elismerés az lehet, hogy a saját oldalam kezelését is vakon rábíznám.”
Bíró Gábor, COO Initiative Hungary
„Nagyon gyorsan csapatunk tagjává vált, velünk van, együtt gondolkodunk, ismer minket, tudja mik a céljaink, mert igazán érdekli. Helyettünk és értünk tesz meg mindent, lelkiismeretesen, szívvel - lélekkel. Köszönjük!"
Borza Tímea, ügyvezető VIV ÉPÍTŐ Kft.
„Dávid rugalmas, gyors és segítőkész. Profi a területén, ezt az is mutatja, hogy proaktív módon időről-időre javasol új lehetőségeket, hatékony megoldásokat.”
dr. Szakács Enikő, marketingkommunikációs tanácsadó Momentán Társulat
"Hoffer Dávid rendkívül felkészült reklámszakember, akinek érezhetően elemi érdeke, hogy minél több weben keresgélőhöz eljuttassa vállalkozásunk szolgáltatásait. Nélküle nem tartanánk ott, ahol ma tartunk. Az interneten fellelhető számtalan reklámozási lehetőségek közül mindig megtalálja a naprakész és legjobb megoldást számunkra. Rendkívül rugalmas munkamódszere lehetővé teszi, hogy akár néhány perc leforgása alatt módosítson hirdetéseinken, melyek így a potenciális leendő vásárlóhoz jutnak el. Naprakészen figyeli állandóan változó ajánlatainkat, vállalkozásunk a google keresőrendszerében az Ő jóvoltából mindig az első találati helyen van."
Lipics Zsolt, tulajdonos Toldiapartmanpecs.hu
Fémdekor Kft.
"Az én cégem is sokat köszönhet Hoffer Dávid munkásságának. Lelkiismeretesen végzi a munkáját és becsületes, ami manapság nagyon becsülendő. Remélem még sokáig együtt tudunk dolgozni! Aki megbízható és profi partnert keres, nála megtalálja számítását."
Turóczi Ákos - Ügyvezető igazgató Fémdekor Kft.
Beauty World Net Kft.
"Dávid nem csupán elvégzi a megrendelt munkát, hanem hasznos ötletekkel és javaslatokkal segít, hogy a hirdetéseink még több potenciális felhasználóhoz eljussanak. A számok pedig önmagukért beszélnek!"
Kenyeres Alexandra - marketing vezető Beauty World Net Kft.