Bemutatkozás

2011. januárjában végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán kereskedelem és marketing szakon, marketingkommunikáció szakirányon.

Az AdWords-szel először 2010. tavaszán, a Google Online Marketing Challange révén kerültem kapcsolatba, ahol későbbi ügyfelem, a Baranya Hotel kampányát bonyolítottuk le szakiránytársaimmal.

2010. októberétől 2014. márciusáig, 3,5 éven keresztül erősítettem a Fastbridge nemzetközi digitális és online marketing-kommunikációs ügynökség – az Initiative, a Universal McCann és a BPN közös online ügynökségének – PPC csapatát, ahol AdWords, Etarget, Facebook, Affiliate és egyéb PPC kampányok menedzselése mellett az Analytics kezelésében és a Youtube kampányok terén is értékes tapasztalatra tettem szert. Többek között olyan ügyfelekkel dolgozhattam, mint a UPC, MasterCard, Microsoft, L’Oréal, Heineken, Tesco. Ez a sokrétű tapasztalat adta az önbizalmat ahhoz, hogy kipróbáljam magam egyéni vállalkozóként is.

2014. március 1-jétől egyéni vállalkozóként hotelek, webshopok, kis- és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok kampányait és Analytics fiókját kezelem az ügynökségnél megszokott magas szakmai színvonalon, mely az egyszemélyes vállalkozás rugalmasságával társul. Emellett tanácsadóként reklámügynökségeknek segítek a hatékony PPC stratégia és analitika kialakításában, megvalósításában.

Számomra a legfontosabb az ügyfeleim reklámköltéseinek megtérülése és a hosszútávú együttműködés kialakítása.

Legyen Ön is az ügyfelem! Kérjen ajánlatot!

Tanácsadás

Google Plus oldal

Google+

E-mail cím

david@realize.hu

LinkedIn profil

LinkedIn

Copyrights © 2024 & Minden jog fenntartva Realize.